Distribution Av Skönhetsprodukter I Skandinavien

Vi är Your Vanity Business!

Your Vanity Business är den auktoriserade exklusiva distributören i skandinavien för samtliga varumärken i butiken. Produkternas innehåll och rättvisa förhållanden är viktiga för oss. Därför är alla våra produkter Cruelty Free och många produkter är även veganska.

Vår vision är att göra eftersökta varumärken som tidigare ej funnits på den skandinaviska marknaden, mer lättillgängliga för alla skandinaviska makeup och skönhets entusiaster.

Om ni som företag önskar att sälja något eller några av dessa varumärken i er butik, så kontaktar ni oss och vi hjälper er snabbt igång med er försäljning. 

Som komplement till vår distribution har vi även vår egen webshop www.yourvanity.se mot privatkunder där vi säljer dessa varumärken men även annat inom skönhet och kosmetik.

 

                     Vår Logistik                                   

Vår logistik är effektiv, snabb och precis. Detta på grund av att alla lager och distributionsaktiviteter sköts genom en professionell 3PL partner. Genom att vi samarbetar med en av sveriges bästa 3PL partners, så sköts alla våra leveranser till våra kunder med samma snabbhet, kvalitet och leveranssäkerhet vid varje order.

                  Marknadsföring

Vår marknadsföringsmodell är modern där vi kommunicerar genom vår PR partner. Med vår partner som är en av Sveriges bästa PR byrå, och ett ovärderligt kontaktnät, får våra varumärken den bästa uppmärksamhet i media.

                    Kundtjänst

Vi brinner för en bra relation mellan oss och våra kunder med ett tätt samarbete mot de uppsatta målen. Vi jobbar tillsammans i team med samma målsättning och ambitioner som dig som kund. Vi erbjuder bild och informationsbank via länk, vilket gör allt material tillgängligt under alla tider på dygnet. Skulle ni utöver bild och informationsbanken ändå behöva stöd från oss så finns vi alltid nära tillhands för er.